Països Baixos. Amsterdam - La Haia - Delft.


Del 17/09/2024 al 24/09/2024
8 dies
per persona 1730 Queden places lliures
  • Del 17/09/2024
    al 24/09/2024
  • 8 dies
  • Avió
  • Regions d'Europa
  • Pintura
  • Història

  • GUIA FPR

  • Guia Local.

Descripció

Països Baixos. Amsterdam - La Haia - Delft.

Hem preparat un nou Tour pels Països Baixos que ens portarà a descobrir les ciutats d'Art i Història  més encantadores del país: Amsterdam, Delft, Haarlem, la Haia ... i dels paisatges holandesos, cuidats i modelats des de l'antiguitat fins a la creació dels pòlders ja en època moderna. Gràcies al seu esperit tenaç, comercial, d'aventura i conquesta els Països Baixos entraren en la Història Europea per la porta gran després de la guerra d'independència de la corona Hispana. Aquesta independència els donà una prosperitat tan gran que va afavorir el desenvolupament artístic extraordinàriament. L'arquitectura i en particular la pintura fan d'aquestes terres baixes un lloc de peregrinació i inspiració pels amants de l'art i la cultura. El segle XVII va ser el "el seu segle": Rembrandt, Frans Hals, Vermeer, Van Ruisdael… tots ells als grans museus com el Rijksmuseum d'Amsterdam o el Mauritshuis de La Haia que els rendeixen homenatge. Un viatge envoltat dels cels amples de blaus esvaïts i un mar del nord brau que impregna el bell país i li regala el seu caràcter. 

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • 2 Mitjes Pensions
  • Museu Van Gogh
  • Passeig pels canals amb vaixell
  • Assegurança de viatge
  • Guia FPR
  • Itinerari en Bus

Opcions

  • Habitació individual + 430 €
  • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

GUIA FPR
.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1730 € + 65 € de taxes


Programació

17 setembre. Vol València - Amsterdam.

Concentració a les 08.30h a l’aeroport de Manises. En arribar a Amsterdam ens traslladarem a La Haia on tindrem tots els dies l’hotel. Sopar.

 

18 setembre. La Haia.

Començarem el dia fent un passeig pel centre de la Haia. Capital in pectore del país és la seu de la reialesa i dels tribunals. El Binnenhoff antic palau dels comtes d'Holanda i seu del parlament, el Ridderzaal cor medieval de la ciutat. Les millors fotos les tenim al llac Hofjvijver. El tribunal internacional de Justícia té la seu a la Haia, el vorem per fora. A la vesprada ens traslladarem al segle XIX per a gaudir del Museu Panorama Mesdag una experiència de 360º al passat. Temps lliure. 

 

19 setembre. Amsterdam.

La primera impressió que reben els visitants d'Amsterdam és de ciutat oberta. Poques ciutats al món han acaparat el consens de: dinàmica, divertida, lliure, moderna, etc. Aquesta ciutat vital que ha funyit diferents històries i temps és la que visitarem hui. Amb el nostre guia farem un passeig pel centre començant per l'Oude Zijde. Aquest barri residencial és una de les parts més antigues d'Amsterdam i corre al voltant de les muralles medievals. Podrem anar detenint-no sen l'Oude Kerk, el Niewumarkt, el palau reial,  el barri roig, l'estació central, etc. Dinarem per lliure al centre i a la vesprada continuarem passejant fins que tornem a l'hotel. Temps lliure.

 

20 setembre. Amsterdam I El Rijksmuseum.

Aquest segon dia a Amsterdam continuem passejant en centre històric. L'est de la ciutat té com a referència el Jodenbuurt o barri jueu i el Plantage. Farem un deliciós encontre entre l'arquitectura antiga i la contemporània així com el jardí botànic. Després de dinar-prompte- anirem al Rijksmuseum per a endinsar-nos en les meravelles pictòriques que atresora: La guàrdia nocturna de Rembrandt, la lletera de Vermeer, autoretrat amb barret de van Gogh, la Pau de Munster de Van der Helst, etc. Després satisfets tornarem al nostre hotel a la Haia.

 

21 setembre. Leiden-Utrecht.

Leiden o en valencià Leida és una d'aquelles ciutats holandeses que de vegades i prioritzant les més conegudes queda un poc a banda. Li dedicarem el matí per passejar el seu conjunt monumental principalment dels segles XVI i XVII. Destacarem l'ajuntament renaixentista, la casa dels pesos i mesures, la casa comuna de les aigües que administrava tot el relacionat amb els canals i els treballs hidràulics, etc. Tota una ciutat dedicada al comerç i farcida de sabor plenament holandés. Després anirem a Utrecht. Coneguda pels escolars valencians pel  famós tractat que posà fi a la guerra de Successió i d'infaust record és una ciutat tranquil·la, bella i que compleix tots els típics tòpics del país: plena de canals, mercadets, bicis i formatges. A més s'ha convertit en un referent de l'arquitectura contemporània holandesa. Tot el dia per assaborir l'autèntica vida a Holanda. Sopar.

 

22 setembre. Museu Van Gogh I Creuer Canals- Amsterdam.

L'excepcional del Museu van Gogh d'Amsterdam és- a part de tindre la major col·lecció d'obres de l'artista- que conserva pintures de tots els seus períodes des de Neunen, París a la Provença. Farem una visita tranquil·la per sentir la pintura del genial artista. Obres com barques a la platja, els gira-sols,La plana de Le Crau a prop d'Arles, Menjadors de Creïlles, el Pont de Langlois o el dormitori del pintor ens deixaran la llum, el color, la intensitat i màgia del pintor dins el cor. També farem un xicotet creuer pels canals d'Amsterdam i tindrem temps lliure per gaudir d'algun dels seus cafès "negres", tot un art de vida.

 

23 setembre. Delft-La Haia.

Després de la proclamació de la independència d'Holanda en la llei d'abjuració de 1581, Delft se'n va convertir per un temps en la capital "de facto" dels Països Baixos. Bressol de naixement i de vida del gran pintor Johannes Vermeer és també famosa per la seua ceràmica blava, de gran bellesa. Farem una visita a la ciutat per gaudir d'aquest ambient totalment holandés: els canals, els carrers tal com els pintà Vermeer, les places i les botigues de carrer. Tot un matí per gaudir de la ciutat. Després tornarem a la Haia on tindrem temps lliure per passejar al nostre gust la capital reial o el museu Mauritshuis.


24 setembre. Vol Amsterdam – València.

De matí anirem a l’aeroport d’Amsterdam. Vol directe a València. Arribada a les 10.00h.

 

HOTELS

 LA HAIA   PARK CENTRAL DEN HAAG 4*

 



Visitarem